Mt.Rainier

Filmen tar utgangspunkt i et møte, men dramaturgisk og fortellermessig sett tar heller ikke «deUSYNLIGE» første og letteste vei mot målet. Jan Thomas har sonet ferdig straffen for at han sammen med en kamerat stjal en barnevogn med en liten gutt i, med det til følge at gutten døde. Han har hele tida nektet skyld for selve dødsfallet, og har nå fått jobb som organist. Moren til den drepte gutten, Agnes, har funnet sin måte å leve videre på, sammen med mann og to adopterte barn, men søker svar på spørsmålene om hva som egentlig skjedde den dagen sønnen døde. Nå forstår hun ikke hvordan en hun oppfatter som en barnemorder kan spille så sterkt og lysende som Jan Thomas gjør i kirken, og den nære relasjonen han har til presten og hennes lille sønn.rainier4

 • Tilgivelsens element
 • Kjøligere Veum
 • Et helvetes eventyr!

  "The Visitor" – Kjenn din besøkelsestid, «The Visitor» er høstens mest gripende og morsomme overraskelse på kino, en lavmælt, men stor film om det å møtes og knytte bånd uavhengig av forestillinger og forventninger.

  Har du greie på film? Brenn ikke inne med dine filmkunnskaper. Ta vår filmquiz på MSN Stargame og delta i konkurransen om kinobilletter og fete premier. Nye spørsmål og premier hver måned.

  Emil Nikolaisen med venner: 23. august er det Kamerad & Spelemann-festivalen i nabolaget til Emil Nikolaisen på Moi. Eksklusiv opptreden av Sufjan Stevens, samt Wowen Hand, i regi av Emil Nikolaisen. Han har dessuten produsert WowenHands nye album, som kommer i september. Foto: Hilde Unosen

  Nye CD-er fra nye artister er bare en stadig mindre del av det totale musikkforbruket til den gjennomsnittlige musikkforbruker. DVD-er, retroutgivelser, bøker og ikke minst konserter utgjør like viktige musikalske opplevelser. Her er Dagsavisen/Nye Takters subjektive oversikt over noen musikalske begivenheter vi gleder oss til gjennom høsten: Norske og utenlandske CD-er, DVD-er, bøker og konserter.

 • Advertisements

  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  w

  Connecting to %s

  %d bloggers like this: